HOME ACTUEEL HARICH ADRESSEN MEDIA DORPSBELANG CONTACT

Welkom,

Op deze website vindt u informatie over Harich en wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Heeft u ergens vragen over of wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.  

AGENDA

>> meer

Laatste nieuws

Playbackshow

Zaterdag 4 november in Ons Gebouw De zaal wordt omgebouwd naar een sfeervol playbacktheater, waar vele artiesten komen optreden. Een gezellige avond voor het hele dorp.   Bent u/jij één van deze artiesten, geef u/je dan snel op! Dit kan alleen, met een groep, met de buurt, of met uw/jou vereniging of club.   Ook live acts zijn van harte welkom!   Graag meedoen? Maar nog geen idee voor een act? Dan helpen wij graag! Opgave kan tot 28 oktober bij: Roelof Terluin (06-16067423, roelofterluin70@gmail.com of bij Alie Klijnstra 06-10270413, alie1999@hotmail.com   Organisatie Sabog.

>> Lees verder

Ledenvergadering PB Ledenvergadering PB

De ledenvergadering van Plaatselijk belang van maandag 30 januari wordt verzet naar donderdag 16 februari om 20.00 uur in Ons Gebouw. Dit komt omdat Henk de Jong 30/1 een wedstrijd heeft met de Graafschap. Dit was nog niet bekend bij het maken van de afspraak.

>> Lees verder

>> meer
Fotografie Frans Mulder

Thomashuis Harich

Bouwbedrijf Kramer

Hotel welgelegen

2013 - Plaatselijk Belang Harich - Ruigahuizen - info@harich.nl - Makke troch Roeloffopma.nl